Steun ons en help Nederland vooruit

Ted van Vilsteren

Voorzitter

62 jaar

De Huet

D66 is een partij voor vernieuwing waarbij onderwijs een belangrijk speerpunt is. Als onderwijsman in hart en nieren is de keuze voor D66 voor mij vanzelfsprekend. Lid zijn van een partij betekent voor mij actief meedoen. In de afgelopen jaren heb ik waar mogelijk de fractie ondersteund, ben ik actief deelnemer van de landelijke D66 thema-afdeling onderwijs en wetenschappen en ben ik nauw betrokken geweest bij het tot stand komen van het huidige verkiezingsprogramma.

In het dagelijkse leven ben ik directeur van de sector Economie en Dienstverlening bij het Graafschap College. In deze en vorige functies heb ik een uitgebreid netwerk in de Achterhoek opgebouwd. Bij mijn activiteiten voor D66 zal ik dit netwerk, mijn kennis van de regio en mijn leidinggevende ervaringen inzetten om de Doetinchem als gemeente en de Achterhoek als regio vooruit te brengen. Verdere samenwerking tussen de Achterhoekse gemeenten is absoluut noodzakelijk om de veranderde taken van de gemeente goed uit te kunnen voeren.

Naast mijn werk vind ik het belangrijk om ook maatschappelijk actief te zijn. Ik vervul daarom diverse bestuursfuncties. Momenteel als voorzitter van de afdeling Doetinchem van D66 en als voorzitter van de stichting DOS. Deze stichting onderhoudt de stedenband tussen Doetinchem en La Libertad in Nicaragua. Hiervoor was ik voorzitter van de Doetinchemse Hockeyclub waar ik nog steeds met veel plezier scheidsrechter ben.

Meer van Ted van Vilsteren