Steun ons en help Nederland vooruit

Ik ben Jordy Mullink. Geboren in Doetinchem en opgegroeid in Wehl. Op dit moment volg ik de studie Biologie en medisch laboratoriumonderzoek (HLO) in de richting moleculaire pathogenese in Nijmegen. In mijn vrije tijd fotografeer ik graag en speel ik altsax bij muziekvereniging AMDG in Wehl.

Ik vind het belangrijk dat iedereen in vrijheid zijn of haar leven kan inrichten en gelijke kansen moet kunnen krijgen. Iedereen moet zichzelf kunnen zijn, ongeacht opvattingen, geslacht, geloofsovertuiging, seksuele geaardheid of afkomst mits dat anderen niet schaadt. Ik vind dat Doetinchem een vrije, fijne en veilige gemeente moet zijn voor iedereen die er woont, werkt of recreëert. Hierdoor hecht ik onder andere veel waarde aan goed onderwijs omdat iedereen kansen moet kunnen krijgen om te worden wie ze willen zijn.

Een ander belangrijk punt voor mij is het milieu en duurzaamheid. De overgang naar een circulaire economie en het gebruik van duurzame energiebronnen zal soms voor dilemma’s zorgen. Hier zou ik mij verder in willen verdiepen om tot goede adviezen te kunnen komen waardoor Doetinchem een vooruitstrevende gemeente kan worden op het gebied van milieu en duurzaamheid.

Ook hoop ik dat ik als Wehlenaar de stem van D66 alsook Wehl goed kan gaan vertegenwoordigen.

Een bèta achtergrond kom je niet zo vaak tegen in de politiek. Bij mijn studie staat het doen van (wetenschappelijk)onderzoek centraal en ik hoop dat deze analytische en kritische manier van denken van waarde kan zijn tijdens de (steun)fractievergaderingen.

Tot slot ben ik mij er van bewust dat ik als nieuwkomer in de politiek ook nog veel te leren heb en ik hoop in de aankomende tijd ook als persoon te kunnen groeien.

Meer van Jordy Mullink