Steun ons en help Nederland vooruit

Contact

U kunt meedenken en meedoen met D66 Doetinchem. Denk mee door uw vraag, idee of tip met ons te delen. Of doe mee: word lid en word actief!

Hebt u een vraag, een idee, een tip? Neem contact met ons op. We zijn nieuwsgierig!

Gaat het over het beleid of de plannen van D66 voor Doetinchem? Neemt u dan contact op met de lijsttrekker.

Heeft u een vraag of idee over de vereniging D66 Doetinchem? Stuur uw bericht naar één van de leden van het bestuur, of naar de secretaris. Hij stuurt het bericht door naar de geschikte persoon.

 

Adres

D66 Doetinchem
T.a.v. Ted van Vilsteren (Voorzitter)
Salemate 17
7006 CA Doetinchem

E-mail: info@d66doetinchem.nl

Meedoen

Lid zijn van D66 betekent opkomen voor een democratische, duurzame en open samenleving, waarin iedereen verantwoordelijkheid wil en kan nemen voor zichzelf en zijn of haar omgeving. D66 wil Nederland vooruit brengen, door te investeren in onderwijs, zorg  en duurzame economische groei. De fundamentele waarden van onze samenleving zijn vrijheid en gelijkwaardigheid, ongeacht opvattingen, geloof, seksuele geaardheid of herkomst. Door lid te worden van D66 draagt u bij aan een beter Nederland. Nog 10 redenen? We noemen ze hier!

Oefen invloed uit op de lijn van D66, zie hoe de partij in elkaar zit en kijk hoe u uw lidmaatschap het beste kunt invullen. Vul het aanmeldformulier in en word lid!

Word actief

Wilt u een bijdrage leveren aan het werk van de partij? Word actief! Er zijn diverse thema’s, waarbij u kunt meedenken met de fractieleden. Ook het campagneteam is een enthousiaste groep waar u zich bij kunt aansluiten. Zo brengen we D66-leden dichter bij elkaar in Doetinchem.

Benieuwd naar wat u kunt doen? Kom gewoon eens langs op een activiteit (zie de agenda). Of neem contact op met Jorik Huizinga.

Contact

  • Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laatst gewijzigd op 22 november 2018