Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 17 mei 2018

Jorik Huizinga wethouder, Jordy Mullink raadslid

Tijdens de raadsvergadering van 17 mei 2018 is Jorik Huizinga als wethouder benoemd. Jordy Mullink is geïnstalleerd als raadslid.

Jorik Huizinga groeide op in een dorp in de Achterhoek. Hij volgde de pedagogische academie voor het basisonderwijs en haalde zijn doctoraaldiploma onderwijskunde. Later heeft hij de Master of Business Administration afgerond. Tot 17 mei 2018 was Jorik onderwijsmanager bij een hogeschool en was hij lid van de Raad van Toezicht van een scholenstichting. Deze functies heeft hij neergelegd, om zich volledig te kunnen richten op het wethouderschap.

Jordy Mullink is geboren in Doetinchem en opgegroeid in Wehl. Hij volgt de studie Biologie en medisch laboratoriumonderzoek (HLO) in de richting moleculaire pathogenese in Nijmegen. In zijn vrije tijd fotografeert hij graag en speelt hij altsax bij muziekvereniging AMDG in Wehl. Jordy zal zich samen met de andere drie raadsleden van D66 in de komende tijd actief inzetten om het geluid van D66 in de raad te laten horen.

Wij wensen Jorik en Jordy veel succes.