Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 30 september 2017

Loop mee in Doetinchem

Weet jij wat er lokaal gebeurt bij D66 in de gemeente Doetinchem? Weet je wie de wethouders zijn? Weet je hoeveel raadsleden onze gemeenteraad heeft? Weet je hoe een fractie te werk gaat? Weet jij wat onze gemeentelijke begroting jaarlijks bedraagt? Nee?

Er gebeurt in de gemeente Doetinchem veel en vaak gebeurt dit achter de schermen. Iedere dag wordt er hard gewerkt om Wehl, Gaanderen en Doetinchem beter te maken. Bij D66 zet een flinke groep enthousiaste mensen zich ervoor in. Ze willen jou graag leren kennen.

D66 Doetinchem biedt jou de kans om een kijkje achter de schermen te nemen van de politiek. Als meeloper sluit je aan bij de bijeenkomsten die jij interessant vindt, praat je mee met onze fractie en het bestuur. Ook leggen we, tijdens de raadsvergadering van de gemeente, graag uit wat er gebeurt in de raadszaal. Meld je aan als meeloper en ontdek wat de politiek jou te bieden heeft… en wie weet, jij de politiek…

Wij zijn dus op zoek naar MEELOPERS!

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Eugenie Ketting. Je hoeft geen lid te zijn van D66 om mee te lopen.